Saturday, 30 November 2013

PENGAMBILAN AGEN JSD

Jom-jom tambah pendapatan tampa perlu modal yang besar n simpan stok...dan yang penting x yah susah2 kuar umah jumpa org, pos barang or pegi rumah orang... peluang ni x lama...cuma 2MINGGU je..
BERITA BAIK..BERITA BAIK..



=================================
PENGAMBILAN AGEN JSD YANG BARU AKAN DIBUKA!
BERMULA 24/11/2013 - 8/12/2013~
===================================
-
-
>>BAGAIMANA?? - HANYA DAFTAR RM100 TIDAK TERMASUK KOS POSLAJU (add rm7 utk kws semenanjung n rm11 utk kws sbh/swk)

>>FREE GIFT YANG BAKAL DITERIMA?? -
2 UNIT INTIM GEL DAN
3 UNIT PAPER BAG JSD (BERNILAI RM127)


>>KEUNTUNGAN?? - 20% BAGI SETIAP PEMBELIAN TAK TERMASUK KOS POS

>>X TAHU CARA BERNIAGA?? - XPEEE..KAMI AKAN AJARKAN STEP BY STEP

>>XDE MODAL LEBIH?? - DROPSHIP KAN ADA..XPERLU PEGANG STOK..HANYA AMBIL ORDER DRP CUSTOMER N KAMI YG AKAN POSKAN BAGI PIHAK ANDA..KEUNTUNGAN TERJAMIN

>>PERLU CARI KAKI KE ATAU POIN UTK DPTKAN DISKAUN?? - XPERLUUUU..JSD BUKAN SISTEM MLM..XPERLU POIN, XDE TARGET SALES..ANDA BUAT, ANDA DAPAT..XBUAT DOK DIAM2 JE LAAA TGK ORG DAPAT..

>>YURAN TU KENE BAYAR SETIAP TAHUN KE CAMNE?? - NO..NO..NO..YURAN JSD HANYA DIBAYAR SEKALI SEUMUR HIDUP..

>>BOLEH UNTUNG KE?? - INSYAALLAH JIKA SENTIASA BERUSAHA SBB JSD NI PERMINTAAN SGT TINGGI..TAPI APA YANG PENTING, NIAT IKHLAS NAK BANTU ORG YG MEMERLUKAN..BUKAN BERKIBLATKAN UNTUNG DAN WANG SEMATA2..

JOM GET READY~ SAVE THE DATE~ 24 NOVEMBER 2013 INI..SEHINGGA 8 DISEMBER 2013 SAHAJA..

JOM BERJAYA DENGAN JSD~ BERDIRI SEBARIS DGN JEMAAH JSD YG HEBAT DAN BERJAYA..


PM SEGERA UNTUK MENJADI 10 YANG TERAWAL EMAH PENGEDAR JSD ARAU

Friday, 29 November 2013

GEBU DENGAN COLLAGEN DELIMALICIOUS


kalau anda ni jenis
malas nk makan ubat..nak sapu losyen bagai
malas nk telan2 jamu
masa xcukup plak nk sapu ini sapu itu...

meh sini guna
CDW @ COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE
RM RM100 (12 sachet)

HAAA....CAM NE?? GEBUS KE GEBUS?? XNAK KE TRY..

~ merawat / memutih / meremajakan kulit
~ memulihkan kulit kusam
~ mengecutkan jerawat
~ kulit berseri dan gebu
~ merawat dalaman
~ mengecutkan rahim
~ power
~ ketat
~ montok
~ bagus untuk sendi
~ lingkaran gelap bawah mata
~ liang pori terbuka

1. Ia berfungsi melaraskan BERAT BADAN dan HORMON
2. Anti-bakteria, pemecatan TOKSIN
3. Menghilangkan SEMBELIT
4. Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypertension
5. Anti penuaan, memelihara sel-sel kulit mati (jerawat), perbaiki masalah kejatuhan penjagaan KULIT dan RAMBUT
6. Kurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT dan JERAWAT
7. MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN KULIT serta payudara dan Put-put
8. Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
9. Membantu meningkatkan METABOLISME
10. Menghapuskan nefritis, Artritis, basal
11. Memberi kekuatan kepada saluran darah, mengurangkan penyakit sendi, kecacatan kolagen,darah badan dan 'purpura hemorrhagica'(Purpura dikaitkan dengan pengurangan dalam beredar platelet darah yang boleh mengakibatkan daripada pelbagai faktor)
12. Meningkatkan peredaran darah, dingin dan mencegah sakit bahu
13. Berkesan bagi mereka yang telah sarcoma atau tumor
14. Berfungsi utk silm up abdomen dan punggung anda.
15. Melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang.
16. mencegah ANEMIA
17. Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta mengurangkan sakit belakang
18. kajian telah membuktikan bahawa kollagen ini dapat meningkatkan keupayaan sel-sel jantung untuk menghasilkan tenaga dimana kekurangan oksigen akan melambatkan kecekapan jantung. kollagen ini juga dapat dikaitkan untuk merawat penyakit-penyakit seperti penyakit jantung vaskular, angina pectoris, penyumbatan arteri koronari dan infeksi miokardinal..

Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan bahagian intim wanita supaya montok, ketat dn padat.

Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin.

***IBU MENGANDUNG TIDAK DIGALAKKAN***

Cara makan:
Siap utk terus di makan. Tidak perlu di bancuh dgn air.
Ambil 1 sachet sebelum tidur. Untuk kesan maksimum ambil 2 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu yg pertama.

kandungan herba di dalam collagen kita diperbolehkan dimakan bersama jamu2 kita yg lain.

1 kotak ada 12 sachet.so dlm sebulan orang akan budget dalam 2 kotak. masa piyed tak perlu makan

semua dalam 1 produk je...
 
BERMINAT?? PM CECEPAT  Emah pengedar JSD Arau

KEMBALI DARA DALAM 3 HARI SAHAJA


Ingin kembali DARA dalam 3 hari..??
Sukar untuk HAMIL..???
-
-
-
-
Inilah jawapannya...
Paling laris..paling berkesan..
"JAMU PENGANTIN DARA"


Selain dapat merapatkan laluan rahim dan mengecutkan rahim,ia juga membantu membuang sisa kotoran di dalam rahim seperti kotoran,air mani yg sudah lama serta sisa-sisa kotoran haid..
HEBAT kan..!!Jadi setelah gumpalan kotoran tu semua dah dikeluarkan,rahim akan menjadi sihat,subur,haid akan menjadi lebih lancar,teratur dan akan memudahkan lagi proses kehamilan..in shaa allah,dengan berkat izin dari Allah Taala..

KESAN-KESAN LAIN:
*Laluan rahim akan terus menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
*Bibir faraj akan terus menjadi rapat
*Bila kali pertama selepas penggunaan,isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti malam pertama bersetubuh
*Kesan dialami suami dan diakui mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
*Mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut2,keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir dan pencapaian klimaks maksima dirasai kerana laluan sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar

MENARIK KAN..???TIPULAH KALAU ANDA TAK RASA NAK CUBA...

Mungkin kita sendiri rasa yg kita takde masalah dalaman,sihat je memanjang..tapi kalau dah tiap2 hari breakfast,lunch,dinner asyik minum air sejuk (berais)/berkarbonat tak sihat jugak tu..minuman sejuk dan berkarbonat lah menjadi punca faraj mudah longgar,rahim dan otot mengembang..Lama kelamaan akan membawa kepada masalah sakit tulang,sejuk otot serta lemah sendi (mintak dijauhkan)

Jadi apa tunggu lagi..Tak sabar nak tengok en.Suami tersenyum lebar je sampai ke tempat kerja..(teringat yg semalam tu)...hihihihi

"Tak cuba kita tak tahu kehebatannya..Dah cuba anda pasti tersenyum lebar..Tak Kenal Maka Tak Cinta..Dah Kenal Anda Pasti Jatuh Cinta.."

PM untuk order sekarang!!! sementara stok masih ada.
 

FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA..TERBAIK!


Serius saya cakap,.. sapa yg dah guna pasti akan repeat oder,.
FW pertama yg benar2 memuaskan hati,.. cejukkkk,.. kering selesa, wangi,.. yg paling penting,,.. BERUBAT!!

pecaye ke pecaye??
ada yang siap repeat order sbb nak boh dalam hand bag katenye..kenape?sbb nak guna walau kat mane dia pegi laa..nak tunggu balik umah lambat..katenye..

matilah kuman keputihan punca gatal2,.. sape yg saya dh cadangkan guna feminim wash ni wat xtau je...dok bekira2 budget...mahal la apa la..terpulang...masalah anda..anda lebih tau kan...saya mencadangkan yg terbaik utk anda..dengar cerita fw nak abis stok dh..so cepat2 lah meng order yee.... JGN TUNGU LAMA2..NANTI LAMA2 STOK XDE...HEHEHE...

Dgn ph yg paling lembut. Yg penting tiada pewangi. Tulen dari cengkih, sireh n manjakani semata2....selain harum ia berfungsi utk mencegah fungus, antimicrob (bacteria), mencegah bau "acem" dan tidak mengeringkan miss-v sbb kita punya wash tu guna essential oil original cengkih n sirih..tak main pewangi2 ni sbb pewangi nilah yg akan mngeringkan n mnjadikan pH miss-v kita tak balance. tu yg dr nabisar kata kulit kita "meradang"---"radang kulit" sebenornya..doktor kata kita 'the first in malaysia' buat wash camni..wash yg selamat sbb tak rosakkn pH balance vagina, sbb vagina kita very sensitif. stengah tu janji wangi org suka, tp pewangi tulah yg merosakkn kulit vagina, gatal2lah, keringlah. byk wash yg sekadar wangi tp x bunuh kuman..fwash kita kalo jual luar negara hrga rm180 ke atas..tp hrga kita..ehhemmmmmm CUMA RM48 sahaja...

Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan ra sa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidan berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan:
herba arab,
cengkih,
extrak sireh
manjakani.

Pssssttt... FW ni sangat limited yoo..yang kat dalam lemari den pon dah x banyak..soooooo ORDER sekarang k!


BERTINDAK SEKARANG...SMS 019-5718968 UNTUK ORDER

Atasi masalah KEPUTIHAN KRONIK


MASKER VAGINA ::: RM25/ 5gm

*sesuai untuk semua golongan*

~remaja,berkahwin,tua/muda,wanita hamil~ (Kenapa wanita hamil boleh guna MV,,ini kerana baby dalam kandungan semakin membesar dan lebihan karung air baby akan tolak menyebabkan ibu2 mengalami keputihan,lendiran dan kegatalan) Mengatasi Masalah :-

*Faraj Longgar *Gatal2 Di Bahagian Faraj *Keputihan Yg Biasa/Kronik

*Kentut Vagina *Bdan Yg Byk Toksid *Bau Yg Kurg Menyenangkn

*Produce Cecair Yg Berlebihan *Rahim Kembang *Ada Masalah Tombong

*Luka Lepas Bersalin

*Keluar Bisul Sekitar Vagina

*Rasa Kejang Pada Bibir Faraj

MASKER VAGINA bukan sahaja untuk vagina dan kaum wanita tetapi untuk sesiapa yang ada masalah seperti:- ~Ekzema ~Panau ~Kulat air ~Ketiak Hitam ~Celah Peha hitam dan berkerak ~Buasir Fungsi :-

*Merawat gatal2 di bahagian faraj
*Menyerap keluar keputihan
*Memberi keselesaan pada mereka yg kerap berpeluh
*Mengawet muda kan & menyamankan Miss V
*Miss V,celah paha & perlipatan yg hitam akan menjadi cerah *Mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj *Mengecilkan/mengetatkan lubang Miss V
*Menyembuhkan luka jahitan selepas bersalin normal
*Menegang & merapatkan bibir faraj yg menggeleber akibat melahirkan anak
*Merawat masalah ruam,kayap,bisul,panau dan luka kecil
*Merawat buasir
*Mengecutkan jerawat
*Meningkatkan kemahuan syahwat
*Merawat dan mengurangkan demam campak(lebih kurang 2 3 ari hilang) *Sebagai pengganti deodorant
*mengeringkan luka terkoyak akibat terjatuh, accident

KESAN:-

*Effect serta merta lebih kurang 1/2 jam
*Lubang faraj akan tertutup dan rapat seperti anak dara
*Rasa kering dan selesa
*Faraj akan menjadi cerah kemerah-merahan
*Jika scrub perlahan-lahan ketika mencuci,daki-daki akan keluar dan permukaan yang hitam akan kembali cerah..
*cepat menghentikan darah pada luka dan luka cepat kering
BERMINAT?? MAHU SEGERA ATASI MASALAH ANDA??
SMS SEKARANG 019-5718968

Tuesday, 20 August 2013

KURUS SELEPAS BERSALIN..YEAYY!!



PENTING NYA BERPANTANG SELEPAS BERSALIN

Zaman dah semakin moden..semua benda orang buat nak cepat je..macam tu dengan pantang lepas bersalin..Walaupun mak aku selalu kata aku tak pantang, tapi bagi aku, aku cukup mengamalkan pantang dan mengamalkan segala aspek untuk menjaga kesihatan wanita. Walaupun aku bekerjaya dan hidup dalam kesibukan dan pemodenan, amalan nenek moyang dan tradisional tetap aku amalkan. Cuma aku improvise mengikut logik akal aku. Gabungan antara moden dan juga tradisional.
Kebelakangan ni aku tengok, ramai kawan2 aku langsung tak pedulikan hal berpantang ni..Baru 20 hari bersalin, sibuk nak keluar p shopping la apa la..bila kita tegur kata bosan, and kata badan dah cukup sihat dan kuat untuk berjalan. Angkut anak yang masih dalam hari (kata org2 tua bg baby yang tak hbs pantang lg). Memang aku tak nafikan seronok sebenarnya nak tayang anak..tapi apa salahnya tunggu sehingga habis pantang. Bukan lama pun..
Melalui info yang aku dapat dari internet dan juga pengalaman diri sendiri, kesan daripada kurang penjagaan ketika berpantang menyebabkan kita kelihatan tua dengan cepatnya berbanding usia kita. Bila kita bersalin tak kiralah melalui pembedahan atau normal, banyak urat yang menegang dan juga terdapat luka bersalin. Rahim kita juga memerlukan masa untuk mengecut semula dan ia tidak berlaku dalam masa yang singkat walaupun anda rasa perut anda kelihatan kempis dari luaran. Kerana itu penjagaan ketika berpantang amat penting.
Antara perkara yang aku rasa amat penting adalah
(1) menjaga pemakanan,
(2) kurangkan pergerakan (inilah masa kita perlu berehat. Jangan tunjuk sangat yang awak tu super mom ok).
(3) bertungku boleh mengecutkan urat2 dan juga peranakan
(4) berbengkung supaya perut boleh mengecut dan tidak mengelebeh
(5) memakai pilis bagi mengeluarkan angin mereyan dalam kepala dan badan
(6) memakan jamu untuk mengembalikan tenaga.
(7) berurut
Selain itu, sekiranya tidak tidak menjaga badan kita, ia mampu mengurangkan nafsu seksual kita. Sebab tu bila kita dah ada anak, kita selalu merasakan kurang bernafsu apabila bersama suami. Semua ini bukan nya disebabkan usia atau pun kononnya dah lama kawin, tapi adalah sebab badan kita kurang tenaga dan daya ketahanan. Dan melalui 1 blog waktu yang sesuai untuk berjimak selepas berpantang adalah 100 hari. Kerana ia memberi kesan jangka panjang kepada kita.




sooo..sy nak share testimoni hasil penggunaan SET BERSALIN NAWAL HERBAL BEAUTY bg penjagaan diri dari luaran supaya perut kembali kempis, cantik serta x menggeleber dan menjadi boyak..badan kembali terbentuk dengan bantuan BENGKUNG, TUNGKU BESI DAN SARUNG TUNGKU HERBA yang sangat banyak membantu memudahkan sesi berpantang walaupun tanpa bantuan dari org lain dan sibuk mengurus kan 2 org hero yang sudah bersekolah (TADIKA)..bagi jagaan dari dalam, sy mengambil supplement dr produk SHAKLEE, dan saya sngat berpuas hati..tiada lagi sembelit yang menakutkan dengan bantuan OSTEMATRIX, air susu sangat meriah hingga perlu pump untuk mengelakkan bengkak susu setelah mengamalkan ESP & ALFALFA.. luka dalam cepat pulih, rambut kurang gugur, badan cergas dan tidak sejuk dan cramp dengan pengambilan ZINC COMPLEX. Untuk membina semula sel2 darah yang banyak terbuang sewaktu proses melahirkan, sy mengambil VITALEA sebagai supplement lengkap sy. Haaa...macamane??saya dah peroleh hasilnya...anda bila lagi? Jangan lokek berbelanja untuk penjagaan sewaktu dalam pantang kalau x mahu berbelanja lebih selepas badan naik bagai di pam2 akibat tidak berpantang dengan baik dan berdisiplin..fikir2, renung2kan dan cepat2 PM sy kalau nak kembali GOJESS walaupun sudah beranak 2,3, 4 atau lebih ok..

Emah Agen Jsd

ATAU WASSAP ke 019-5718968 ( emah toha) 

Sunday, 14 July 2013

JERAWAT berkurang selepas menggunakan Collagen Soap Nawal Herbal Beauty

Salam Ramadhan semua...hari ni nak share testimoni penggunaan COLLAGEN SOAP keluaran Nawal Herbal Beauty..as a seller saya telah menggunakan sendiri sabun collagen ni untuk melihat keberkesanan produk...sooooo...keputusannya sangat la x mengecewakan sbb tersangat la best...kulit muka saya x macam org lain yang boleh pakai apa saja produk..but my skin is super sensitive dengan bahan chemical...silap pakai bejoget2 la jerawat gemok menonjolkan diri n merana la muka..macam2 sy dah try..dari yang murah sampai yang mahal,yang doctor suggest, yang search sendiri kat internet, sume x jalan...cream pun dah macam2 pakai, benzoyl peroxide, retin A, ni semua strong chemical yang mana pregnnt women xdisyorkan pakai..n last sekali...my doctor kat Uitm bg antibiotic untuk heal my acne problem dari dalam..n must finish the dose for at least 6 month n x boleh pregnnt dalam tempoh mase tu...soooo..means that antibiotic tu sangat kuat n sy akan rase sakit kepala after consume pil tu...so dengan gamblenya sy stop after 1 month ..huuuuhhuh... bermula la sesi try sabun yang dibuat dengan menggunakan natural sources...untill sy jadi seller untuk produk NAWAL HERBAL BEAUTY...saya terus try pakai collagen soap ni sbb ianya kaya dengan collagen rumpai laut gread AAA,Vit-C,Vit-A,Vit-E,Glutathione, Aloe vera..jadi..saya attach gambar sebelum dan selepas penggunaan collagen soap ni..

Anak Berselera Makan Selepas Seminggu Lebih Pengambilan MEALSHAKE


Dah berbagai-bagai produk vitamin menambah selera makan untuk anak telah anda cuba?
tapi tetap tiada hasil seperti yang diinginkan?
Bertukarlah kepada MEALSHAKE keluaran SHAKLEE yang terhebat..hanya dalam masa seminggu lebih, pengguna telah nampak hasil yang amat menggembirakan..KAMI sudah…ANDA bila lagi??

>> 1 canister mengandungi 544gm MEALSHAKE berperisa ‘french vanilla ‘ yang lazat seperti rase ice- cream, minum sekali…pasti nak lagi!!<<

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Siapa yang sesuai mengambil Mealshake Shaklee ini?
• Bayi bermula 1 tahun ke atas – sebagai multivitamin utk membantu pembesaran yang sihat dan kuat.
• Kanak-kanak yang selalu sembelit
• Kanak-Kanak yang kurang selera makan
• Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
• Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
• Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
• Warga tua dan seisi keluarga
Kelebihan Meal Shakes Shaklee
• membantu perkembangan minda dan IQ anak
• menambah selera makan anak-anak
• membantu masalah sembelit
• mengatasi masalah selalu selsema dan asma
• menambah berat badan bagi mereka yang terlampau kurus
>>> Anda berminat untuk memberikan makanan tambahan yang terbaik untuk anak anda??? jangan tunggu lagi...bertindahlah segera SMS 019-5718968 (emah toha)

Tuesday, 11 June 2013

BERYNNA + VIT C

Berynna + Vit C 

PRODUK BARU keluaran Jamu Susuk Dara khas untuk minda dan kecergasan anak-anak serta diri anda!
Jus yang diperkaya dengan 7 jenis herba Sunnah seperti Buah Tin, Kismis, Gam Arab, Saffron, Madu, Habbatusauda dan Buah Delima yang dirumus khas bagi pembinaan akal dan fizikal..
Malah mampu merawat masalah sembelit dan meningkatkan daya tenaga tubuh badan.
Rasa sangat enak!



Makanan kesihatan untuk kecergasan badan kanak2 dan kecerdasan minda kanak2.

Terdiri daripada 12 bahan utama. 7 DARIPADANYA ADALAH TERDIRI DARIPADA MAKANAN SUNNAH.

7 yang pertama makanan sunnah ialah:

1- Saffron
fungsinya utk:
* Melancarkan Peredaran darah
*Mencegah peradangan pada saluran kencing dan mencegah pembentukkan batu karang
* meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh.
* vitamin C dan serat yang tinggi yg terdapat dalam saffron mampu bertindak sebagai anti oksidan dan sebagai anti kanser.

2- Arabic Gum
fungsinya utk:
* Meningkatkan penyerapan kalsium. ini, seterusnya membawa kepada kepdatan tulang yg lebih baik dan meningkatkan kekuatan tulang.
* meningkatkan hormon darah yang mengurangkan rasa lapar.
* mengurangkan risiko jangkitan usus.
* meningkatkan pengawalaturan usus, pukal dan kelembutan.

3- Madu
fungsinya utk:
* Meningkatkan hemoglobin dan membantu mencegah dari serangan anemia.
* Meningkatkankadar serapan kalsium dalam badan.
* Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.

4- Kismis
fungsinya utk:
* Membantu meningkatkan kecerdasan minda yang lemah dan pelupa
* Membantu utk meningkatkan kesihatan usus besar.
* Kismis juga boleh membantu utk memerangi masalah plak gigi dan penyakit gusi.

5- Buah Tin
fungsinya utk:
* Buah tin kaya dgn kalsium dan potasium juga mengandungi zat benzaldehyde yang bermanfaat melawan sel-sel kanser. Antara khasiat buah tin termasuklah menyingkirkan keracunan ( toksin), mencairkan kahak, mengurangkan batuk yang berpanjangan lantas melapangkan dada. Ia juga berfungsi utk membersihkan hati dan jantung dan membersihkan lendir dalam usus.

6- Habbatus Sawda
fungsinya utk:
* Menguatkan sistem imunisasi dalam badan
* Mengubati reumatik, peradangan serta infeksi.
* Membantu ketika menstruasi dan meningkatkan produksi air susu ibu.

7-Buah DElima
  Fungsinya utk:
* Delima mengandungi antioksida yang sangat tinggi. pengambilannya akan dapat membantu mengurangkan risiko kanser dan Alzheimer.
* Selain itu, buah delima mengandungi vitamin dan nutrient yang tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan utk membantu mengekalkan tubuh agar sentiasa sehat.

dan campuran lain makanan kesihatan ini adalah:

8- Halia
fungsinya utk:
* Membantu menghadamkan makanan
* Membuang angin yang terdapat didalam usus kecil dan usus besar.

9- Garam Bukit
* Menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya selama 24jam.
* Membantu memperseimbangkan kealkalian ? keasidan dalam tubuh dan meneutralkan tekanan darah
* Membantu melarutkan dan menyah mendapatan yang boleh mengakibatkan pembentukan "batu" dan pelbagai jenis rheumatisme seperti artritis.\, batu hempedu dan batu karang.

10- Glukosa
fungsi utk:
* rasa manis tanpa kandungan gula

11- Pegaga
fungsinya utk:
* merawat masalah bau badan akibat peluh dari dalam badan
* Membantu mengawal paras gula dalam darah
* boleh menguruskan badan

12- Cuka Epal
fungsinya utk:
* memecahkan molekul lemak dan secara tidak langsung membantu proses penurunan berat badan
* Merangsang pemecahan lemak
* Melancarkan perjalanan darah
* menguatkan tenaga dalaman
* melawaskan usus besar dan kecil

Sesuai untuk anak-anak dari usia 6bulan dan keatas






Ianya datang dalam bentuk cecair...senang je nak minum,just koyak@gunting then boleh terus tuang dalam mulut..in sha Allah anak akan dapat berikan tumpuan dalam pelajaran n more fokus. otak lebih cerdas dan badan tambah cergas..

RM38.00/15 sachet


berminat? Bole SMS 019-5718968 untuk feedback yang lebih cepat k.

Monday, 10 June 2013

Kelebihan BB Plus Collagen

Apa BESTnya BB PLUS COLLAGEN ya?

Sebab dapat melambatkan proses penuaan
Supaya kulit menjadikan lebih anjal & cantik

BB Plus Collagen diperbuat daripada kolagen ikan yg bermutu tinggi. Kolagen ikan mempunyai struktur rantaian asid amino yg seakan-akan sama seperti yg terdapat dalam kolagen manusia. Collagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin. Yang mana ia amat penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Collagen ikan juga ini ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.


KELEBIHAN PENGAMBILAN BB PLUS COLLAGEN

secara berterusan:

Bertindak sebagai anti-penuaan, seperti melicinkankan garisan dan kedutan di kulit agar nampak tegang dan berseri

Meningkatkan keanjalan kulit

Menguatkan dan menyihatkan kuku serta rambut

Meningkatkan kenyenyakan tidur

Melembapkan kulit yang kering

Collagen berfungsi sebagai ejen "chondroprotective" yang mana melindungi "cartilage" dan cecair "synovial" yang membantu mengurangkan masalah sakit sendi seperti di lutut

Sekiranya di ambil sebelum melakukan senaman / aktiviti fizikal, collagen dapat memberikan kesan "anabolik", iaitu meningkatkan tenaga & prestasi

Menggalakkan penyerapan asid amino yang dapat mengurangkan lemak badan (membantu mengurangkan berat badan)

Bersifat anti beku di mana membantu mencegah darah dari membeku yang dapat membantu mereka yang mempunyai masalah jantung

Membantu merawat masalah kulit seperti menyembuh luka dan kebakaran di badan

CARA PENGAMBILAN BB PLUS COLLAGEN:

1 sachet + 1 cawan / 150ml air sejuk
minum sebelum breakfast or sebelum tidur

as Simple as that.

Haaa...apa lagi girls and mommies gojes out there...JOM la consume BB PLUS COLLAGEN ni bersama2. Gerenti repeat order punya...

I Promise!!!!

Berminat bole sms laju2 k

019-5718968
emah

Sunday, 9 June 2013

Cara Membuat Pesanan

Sebarang pesanan boleh dibuat melalui:

1) SMS/WHATSAPP
019-5718968

2) PM (facebook)
Emah Toha
Liysa health shop (page)

pembayaran boleh dibuat setelah menerima pengesahan dari saya.

pembayaran boleh dibuat ke:

1) akaun bank CIMB atas nama
Halimatul Saadiah bt Toha
7609845500

2)akaun MAYBANK atas nama
Halimatul Saadiah bt toha
159021075599

**untuk tujuan notifikasi pembayaran melalui online sila masukkan :
H/p. no : 019-5718968
email : raksaksecoklat@yahoo.com

Penghantaran akan dibuat pada hari yang sama sekiranya payment clear sebelum jam 1ptg setiap hari kecuali sabtu, ahad dan cuti umum.

Saturday, 11 May 2013

TESTIMONI : LOSS 15KG IN 4 MONTHS



Teruja betul saya melihat gambar salah seorang pengguna Shaklee yang telah berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 15 kg dalam masa 4 bulan !!


Produk yang beliau amalkan adalah Set Kurus Shaklee, yang terdiri daripada:
  • LECITHIN : Untuk bakar lemak 
  • ALFAFA : Detox water retention melalui air kencing 
  • HERBLAX : Buang lemak yang sudah dipecah dan dibakar td melalui pembuangan air besar

Kalau beliau boleh, saya yakin ANDA pun boleh.

Yang penting, haruslah DISIPLIN.

Ingin tahu tips dan cara pengurusan diet yang betul dengan bantuan Set Kurus Shaklee? Contact saya laju-laju ok:)




Saya pengedar SHAKLEE anda
Halimatul Saadiah Toha (Emah Toha)
ID No. 875197
SMS : 019-5718968

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
 

KENCING KOTOR SEWAKTU HAMIL

Apa itu dan mengapa wanita hamil menghidapi kencing kotor ?? Urinary Tract Infection (UTI) a.k.a Jangkitan Kuman Di saluran Kencing J...