Saturday, 30 November 2013

PENGAMBILAN AGEN JSD

Jom-jom tambah pendapatan tampa perlu modal yang besar n simpan stok...dan yang penting x yah susah2 kuar umah jumpa org, pos barang or pegi rumah orang... peluang ni x lama...cuma 2MINGGU je..
BERITA BAIK..BERITA BAIK..



=================================
PENGAMBILAN AGEN JSD YANG BARU AKAN DIBUKA!
BERMULA 24/11/2013 - 8/12/2013~
===================================
-
-
>>BAGAIMANA?? - HANYA DAFTAR RM100 TIDAK TERMASUK KOS POSLAJU (add rm7 utk kws semenanjung n rm11 utk kws sbh/swk)

>>FREE GIFT YANG BAKAL DITERIMA?? -
2 UNIT INTIM GEL DAN
3 UNIT PAPER BAG JSD (BERNILAI RM127)


>>KEUNTUNGAN?? - 20% BAGI SETIAP PEMBELIAN TAK TERMASUK KOS POS

>>X TAHU CARA BERNIAGA?? - XPEEE..KAMI AKAN AJARKAN STEP BY STEP

>>XDE MODAL LEBIH?? - DROPSHIP KAN ADA..XPERLU PEGANG STOK..HANYA AMBIL ORDER DRP CUSTOMER N KAMI YG AKAN POSKAN BAGI PIHAK ANDA..KEUNTUNGAN TERJAMIN

>>PERLU CARI KAKI KE ATAU POIN UTK DPTKAN DISKAUN?? - XPERLUUUU..JSD BUKAN SISTEM MLM..XPERLU POIN, XDE TARGET SALES..ANDA BUAT, ANDA DAPAT..XBUAT DOK DIAM2 JE LAAA TGK ORG DAPAT..

>>YURAN TU KENE BAYAR SETIAP TAHUN KE CAMNE?? - NO..NO..NO..YURAN JSD HANYA DIBAYAR SEKALI SEUMUR HIDUP..

>>BOLEH UNTUNG KE?? - INSYAALLAH JIKA SENTIASA BERUSAHA SBB JSD NI PERMINTAAN SGT TINGGI..TAPI APA YANG PENTING, NIAT IKHLAS NAK BANTU ORG YG MEMERLUKAN..BUKAN BERKIBLATKAN UNTUNG DAN WANG SEMATA2..

JOM GET READY~ SAVE THE DATE~ 24 NOVEMBER 2013 INI..SEHINGGA 8 DISEMBER 2013 SAHAJA..

JOM BERJAYA DENGAN JSD~ BERDIRI SEBARIS DGN JEMAAH JSD YG HEBAT DAN BERJAYA..


PM SEGERA UNTUK MENJADI 10 YANG TERAWAL EMAH PENGEDAR JSD ARAU

Friday, 29 November 2013

GEBU DENGAN COLLAGEN DELIMALICIOUS


kalau anda ni jenis
malas nk makan ubat..nak sapu losyen bagai
malas nk telan2 jamu
masa xcukup plak nk sapu ini sapu itu...

meh sini guna
CDW @ COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE
RM RM100 (12 sachet)

HAAA....CAM NE?? GEBUS KE GEBUS?? XNAK KE TRY..

~ merawat / memutih / meremajakan kulit
~ memulihkan kulit kusam
~ mengecutkan jerawat
~ kulit berseri dan gebu
~ merawat dalaman
~ mengecutkan rahim
~ power
~ ketat
~ montok
~ bagus untuk sendi
~ lingkaran gelap bawah mata
~ liang pori terbuka

1. Ia berfungsi melaraskan BERAT BADAN dan HORMON
2. Anti-bakteria, pemecatan TOKSIN
3. Menghilangkan SEMBELIT
4. Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypertension
5. Anti penuaan, memelihara sel-sel kulit mati (jerawat), perbaiki masalah kejatuhan penjagaan KULIT dan RAMBUT
6. Kurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT dan JERAWAT
7. MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN KULIT serta payudara dan Put-put
8. Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
9. Membantu meningkatkan METABOLISME
10. Menghapuskan nefritis, Artritis, basal
11. Memberi kekuatan kepada saluran darah, mengurangkan penyakit sendi, kecacatan kolagen,darah badan dan 'purpura hemorrhagica'(Purpura dikaitkan dengan pengurangan dalam beredar platelet darah yang boleh mengakibatkan daripada pelbagai faktor)
12. Meningkatkan peredaran darah, dingin dan mencegah sakit bahu
13. Berkesan bagi mereka yang telah sarcoma atau tumor
14. Berfungsi utk silm up abdomen dan punggung anda.
15. Melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang.
16. mencegah ANEMIA
17. Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta mengurangkan sakit belakang
18. kajian telah membuktikan bahawa kollagen ini dapat meningkatkan keupayaan sel-sel jantung untuk menghasilkan tenaga dimana kekurangan oksigen akan melambatkan kecekapan jantung. kollagen ini juga dapat dikaitkan untuk merawat penyakit-penyakit seperti penyakit jantung vaskular, angina pectoris, penyumbatan arteri koronari dan infeksi miokardinal..

Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan bahagian intim wanita supaya montok, ketat dn padat.

Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin.

***IBU MENGANDUNG TIDAK DIGALAKKAN***

Cara makan:
Siap utk terus di makan. Tidak perlu di bancuh dgn air.
Ambil 1 sachet sebelum tidur. Untuk kesan maksimum ambil 2 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu yg pertama.

kandungan herba di dalam collagen kita diperbolehkan dimakan bersama jamu2 kita yg lain.

1 kotak ada 12 sachet.so dlm sebulan orang akan budget dalam 2 kotak. masa piyed tak perlu makan

semua dalam 1 produk je...
 
BERMINAT?? PM CECEPAT  Emah pengedar JSD Arau

KEMBALI DARA DALAM 3 HARI SAHAJA


Ingin kembali DARA dalam 3 hari..??
Sukar untuk HAMIL..???
-
-
-
-
Inilah jawapannya...
Paling laris..paling berkesan..
"JAMU PENGANTIN DARA"


Selain dapat merapatkan laluan rahim dan mengecutkan rahim,ia juga membantu membuang sisa kotoran di dalam rahim seperti kotoran,air mani yg sudah lama serta sisa-sisa kotoran haid..
HEBAT kan..!!Jadi setelah gumpalan kotoran tu semua dah dikeluarkan,rahim akan menjadi sihat,subur,haid akan menjadi lebih lancar,teratur dan akan memudahkan lagi proses kehamilan..in shaa allah,dengan berkat izin dari Allah Taala..

KESAN-KESAN LAIN:
*Laluan rahim akan terus menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
*Bibir faraj akan terus menjadi rapat
*Bila kali pertama selepas penggunaan,isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti malam pertama bersetubuh
*Kesan dialami suami dan diakui mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
*Mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut2,keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir dan pencapaian klimaks maksima dirasai kerana laluan sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar

MENARIK KAN..???TIPULAH KALAU ANDA TAK RASA NAK CUBA...

Mungkin kita sendiri rasa yg kita takde masalah dalaman,sihat je memanjang..tapi kalau dah tiap2 hari breakfast,lunch,dinner asyik minum air sejuk (berais)/berkarbonat tak sihat jugak tu..minuman sejuk dan berkarbonat lah menjadi punca faraj mudah longgar,rahim dan otot mengembang..Lama kelamaan akan membawa kepada masalah sakit tulang,sejuk otot serta lemah sendi (mintak dijauhkan)

Jadi apa tunggu lagi..Tak sabar nak tengok en.Suami tersenyum lebar je sampai ke tempat kerja..(teringat yg semalam tu)...hihihihi

"Tak cuba kita tak tahu kehebatannya..Dah cuba anda pasti tersenyum lebar..Tak Kenal Maka Tak Cinta..Dah Kenal Anda Pasti Jatuh Cinta.."

PM untuk order sekarang!!! sementara stok masih ada.
 

FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA..TERBAIK!


Serius saya cakap,.. sapa yg dah guna pasti akan repeat oder,.
FW pertama yg benar2 memuaskan hati,.. cejukkkk,.. kering selesa, wangi,.. yg paling penting,,.. BERUBAT!!

pecaye ke pecaye??
ada yang siap repeat order sbb nak boh dalam hand bag katenye..kenape?sbb nak guna walau kat mane dia pegi laa..nak tunggu balik umah lambat..katenye..

matilah kuman keputihan punca gatal2,.. sape yg saya dh cadangkan guna feminim wash ni wat xtau je...dok bekira2 budget...mahal la apa la..terpulang...masalah anda..anda lebih tau kan...saya mencadangkan yg terbaik utk anda..dengar cerita fw nak abis stok dh..so cepat2 lah meng order yee.... JGN TUNGU LAMA2..NANTI LAMA2 STOK XDE...HEHEHE...

Dgn ph yg paling lembut. Yg penting tiada pewangi. Tulen dari cengkih, sireh n manjakani semata2....selain harum ia berfungsi utk mencegah fungus, antimicrob (bacteria), mencegah bau "acem" dan tidak mengeringkan miss-v sbb kita punya wash tu guna essential oil original cengkih n sirih..tak main pewangi2 ni sbb pewangi nilah yg akan mngeringkan n mnjadikan pH miss-v kita tak balance. tu yg dr nabisar kata kulit kita "meradang"---"radang kulit" sebenornya..doktor kata kita 'the first in malaysia' buat wash camni..wash yg selamat sbb tak rosakkn pH balance vagina, sbb vagina kita very sensitif. stengah tu janji wangi org suka, tp pewangi tulah yg merosakkn kulit vagina, gatal2lah, keringlah. byk wash yg sekadar wangi tp x bunuh kuman..fwash kita kalo jual luar negara hrga rm180 ke atas..tp hrga kita..ehhemmmmmm CUMA RM48 sahaja...

Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan ra sa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidan berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan:
herba arab,
cengkih,
extrak sireh
manjakani.

Pssssttt... FW ni sangat limited yoo..yang kat dalam lemari den pon dah x banyak..soooooo ORDER sekarang k!


BERTINDAK SEKARANG...SMS 019-5718968 UNTUK ORDER

Atasi masalah KEPUTIHAN KRONIK


MASKER VAGINA ::: RM25/ 5gm

*sesuai untuk semua golongan*

~remaja,berkahwin,tua/muda,wanita hamil~ (Kenapa wanita hamil boleh guna MV,,ini kerana baby dalam kandungan semakin membesar dan lebihan karung air baby akan tolak menyebabkan ibu2 mengalami keputihan,lendiran dan kegatalan) Mengatasi Masalah :-

*Faraj Longgar *Gatal2 Di Bahagian Faraj *Keputihan Yg Biasa/Kronik

*Kentut Vagina *Bdan Yg Byk Toksid *Bau Yg Kurg Menyenangkn

*Produce Cecair Yg Berlebihan *Rahim Kembang *Ada Masalah Tombong

*Luka Lepas Bersalin

*Keluar Bisul Sekitar Vagina

*Rasa Kejang Pada Bibir Faraj

MASKER VAGINA bukan sahaja untuk vagina dan kaum wanita tetapi untuk sesiapa yang ada masalah seperti:- ~Ekzema ~Panau ~Kulat air ~Ketiak Hitam ~Celah Peha hitam dan berkerak ~Buasir Fungsi :-

*Merawat gatal2 di bahagian faraj
*Menyerap keluar keputihan
*Memberi keselesaan pada mereka yg kerap berpeluh
*Mengawet muda kan & menyamankan Miss V
*Miss V,celah paha & perlipatan yg hitam akan menjadi cerah *Mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj *Mengecilkan/mengetatkan lubang Miss V
*Menyembuhkan luka jahitan selepas bersalin normal
*Menegang & merapatkan bibir faraj yg menggeleber akibat melahirkan anak
*Merawat masalah ruam,kayap,bisul,panau dan luka kecil
*Merawat buasir
*Mengecutkan jerawat
*Meningkatkan kemahuan syahwat
*Merawat dan mengurangkan demam campak(lebih kurang 2 3 ari hilang) *Sebagai pengganti deodorant
*mengeringkan luka terkoyak akibat terjatuh, accident

KESAN:-

*Effect serta merta lebih kurang 1/2 jam
*Lubang faraj akan tertutup dan rapat seperti anak dara
*Rasa kering dan selesa
*Faraj akan menjadi cerah kemerah-merahan
*Jika scrub perlahan-lahan ketika mencuci,daki-daki akan keluar dan permukaan yang hitam akan kembali cerah..
*cepat menghentikan darah pada luka dan luka cepat kering
BERMINAT?? MAHU SEGERA ATASI MASALAH ANDA??
SMS SEKARANG 019-5718968

KENCING KOTOR SEWAKTU HAMIL

Apa itu dan mengapa wanita hamil menghidapi kencing kotor ?? Urinary Tract Infection (UTI) a.k.a Jangkitan Kuman Di saluran Kencing J...