Wednesday, 28 May 2014

JAMU SUSUK DARA MURAH

Mai-mai rapat kak long, kak ngah...meh nak bisik sikit...
Selalu orang kate Jamu susuk dara ni mahal..xmampu mak jemah kat umah ni nak membeli..
sooooooo....nak beli dengan harga terlajak MURAH X???

JOM JOIN JADI AGEN... NAK TAU APE KELEBIHANNYA??

1- DAFTAR SEKALI, KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
2- DISKAUN @ UNTUNG 20% untuk setiap barangan Jamu Susuk Dara
3- X PERLU simpan stok atau jual produk kalau xnak berniaga atau hanya untuk kegunaan sendiri sahaja.
4- STOK sentiasa READY STOK pada saya selaku pengedar anda..so jangan risau kalau terputus bekalan..kecuali HOT produk seperti JAMU AKU DARA dan JAMU LELAKI JUTAWAN yang mana pengeluaran dari HQ hanya setaun sekali atau 2 kali sahaja..
5- Kalau ada sedara mara atau rakan yang nak beli dari anda just tolak 20% siap2 dari harga retail setiap barangan + postage  dan bank in pembayaran pada saya..dan segala urusan penghantaran akan saya buat bagi pihak anda..senangkan..soo % untuk anda RUGI adalah 0%..

tunggu ape lagi..JOM REBUT PELUANG NI...OFFER HINGGA 30 JUNE 2014 JE...


BOLEH PILIH ANTARA 2..HERBARIUM ATAU COLLAGEN DELIMA LICIOUS...


BERMINAT BOLEH WASSAP TERUS DI 019-5718968


Monday, 26 May 2014

SET BERSALIN NAWAL


Anda sedang HAMIL?

BERAT BADAN NAIK MENDADAK, BULAT DAN BERLEMAK?

NAK BADAN LANGSING DALAM MASA 40 HARI?

NAK DALAMAN SIHAT DAN MANTAP?

Nawal Herbal Beauty menyelesaikan masalah anda! Produk Set Bersalin kami menawarkan rutin penjagaan, perawatan dan pemulihan kesihatan ibu selepas melalui proses bersalin yang amat memeritkan. Kami faham kesemua ibu mahu menjalani amalan berpantang tradisional dan cara kampung tetapi dengan cara yang mudah, ringkas dan paling utamanya BERKESAN. Produk Set Berpantang kami amat mesra ibu2 berpantang.

Tahukah anda DUTA SET BERSALIN kami berjaya SLIM dalam masa SEBULAN selepas bersalin?? Mengejutkan? Puteri Zarith, iaitu duta set bersalin Nawal Herbal Beauty, telah mempunyai 2 anak dan sangat berpuas hati dengan SET BERSALIN ini. SEGALA TIADA YANG MUSTAHIL...



Kebaikan dan kegunaan produk:


1. Bengkung Ibu
Bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, kainnya kejap, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali dan panjang ukuran dia dr bawah dada hingga peha. So pemakaian dia blh fit kan perut, pinggang, pinggul dan peha sekaligus. RM48.00 S/M, RM53.00 S/S.

2. Tungku Besi
Menuam perut, mengecutkan rahim, melegakan sengal badan, mengurangkan senggugut, melancarkan perjalanan darah, mengeluarkan angin, lendiran dan darah. Berat 2 kg.
RM35.00 S/M, RM40.00 S/S.

3. Sarung Tungku Herba
Untuk membalut tungku besi dan memudahkan ibu bertungku secara tradisional. Ianya diperbuat daripada 100% kain kapas didalamnya mengandungi pelbagai campuran herba.
RM44.00 S/M, RM47.00 S/S.

4. Bedak Panas Syifa
Berfungsi untuk 3 dalam 1; lulur, pilis dan param. Berkesan untuk menghaluskan kulit, menghangatkan badan dan mengelakkan serangan angin semasa dalam tempoh berpantang.
RM29.90 S/M, RM32.00 S/S.

5. Pati Minyak Serai Wangi
100% pati herba serai wangi untuk mandian aromaterapi, urutan badan, menghangat dan membuang angin. Boleh menghalau serangga dan sebagai penyegar udara rumah.
RM32.00 S/M, RM35.00 S/S.

6. Herba Mandian Azzahra
Memberi kesegaran, keharuman dan ketenangan. Membuang angin, mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin, untuk penjagaan luaran dan dalaman wanita. Sesuai digunakan untuk sauna, tangas, mandian ibu dalam pantang.
RM50.00 S/M, RM53.00 S/S.

7. Feminine Wash Manjakani
Ekstrak manjakani dan sireh dengan haruman strawberi yang membantu membersih bahagian intim wanita, mengurangkan bau dan kegatalan dan mengekalkan bahagian intim sentiasa bersih dan terpelihara.
RM32.00 S/M, RM35.00 S/S.

8. Intensive Toning Lotion
Diperbuat daripada ekstrak lemon citrus yang diperkaya dengan elemen untuk membakar dan memecahkan lemak.
RM36.00 S/M, RM39.00 S/S.

9. Collagen Soap
Sabun merawat kulit rosak dan mengembalikan kesihatan dan kecantikan kulit, sesuai digunakan untuk muka dan badan anda. Ibu hamil banyak alami masalah ruam pada kulit yang menyebabkan kulit gatal dan ruam menjadi merebak. Semuanya disebabkan perubahan hormon secara semulajadi. Ruam boleh menyebabkan parut dan kini dengan amalan berterusan Collagen Soap, ia dapat menyelesaikan segala kerisauan anda. Sabun ini juga berkesan untuk hilangkan jerawat dan mengecilkan pori kulit.
RM38.00 S/M, RM41.00 S/S.

10. Repairing Beauty Lotion
Masalah stretchmark, parut, ruam, kulit gatal, kulit berkuping, kini anda dapat atasinya dengan penggunaan konsisten Repairing Beauty Lotion. Losen istimewa formula nanowhite, bahan diimport daripada Swiss ini berkesan juga untuk melembapkan kulit dan mencerahkan kulit.
RM50.00 S/M, RM53.00 S/S



SET BERSALIN PAKEJ A 
(termasuk semua 8 item di atas): 

RM257.00 S/M, RM272 S/S (tidak termasuk pos)
(HARGA ASAL: RM306.90 S/M,  RM321.90 S/S)




 SET BERSALIN PAKEJ B
(termasuk semua 9 item di atas): 

RM287.00 S/M, RM302.00 S/S (tidak termasuk pos)
(HARGA ASAL: RM359.90)




SET BERSALIN PAKEJ C
(pakej lengkap 10 item): 


RM320.00 S/M,  RM335.00 S/S (tidak termasuk pos)
(Harga asal: RM394.90)


➜ ➜ Ibu2 boleh membeli secara SET atau LOOSE. Kami berani memberi jaminan anda bakal BERPUAS HATI dengan kebaikan dan kualiti produk kami!

➜ ➜ diulang, kami berani memberi jaminan anda bakal BERPUAS HATI dengan kebaikan dan kualiti produk kami!


P/S: TAK USAH PENING KEPALA LAGI CARI PRODUK LAIN, BELI SAJA PRODUK KAMI. DIJAMIN ANDA BERPUAS HATI!

PM segera di Emah pengedar jsd arau  atau wassap di 019-5718968

KENCING KOTOR SEWAKTU HAMIL

Apa itu dan mengapa wanita hamil menghidapi kencing kotor ?? Urinary Tract Infection (UTI) a.k.a Jangkitan Kuman Di saluran Kencing J...