Sunday, 14 July 2013

JERAWAT berkurang selepas menggunakan Collagen Soap Nawal Herbal Beauty

Salam Ramadhan semua...hari ni nak share testimoni penggunaan COLLAGEN SOAP keluaran Nawal Herbal Beauty..as a seller saya telah menggunakan sendiri sabun collagen ni untuk melihat keberkesanan produk...sooooo...keputusannya sangat la x mengecewakan sbb tersangat la best...kulit muka saya x macam org lain yang boleh pakai apa saja produk..but my skin is super sensitive dengan bahan chemical...silap pakai bejoget2 la jerawat gemok menonjolkan diri n merana la muka..macam2 sy dah try..dari yang murah sampai yang mahal,yang doctor suggest, yang search sendiri kat internet, sume x jalan...cream pun dah macam2 pakai, benzoyl peroxide, retin A, ni semua strong chemical yang mana pregnnt women xdisyorkan pakai..n last sekali...my doctor kat Uitm bg antibiotic untuk heal my acne problem dari dalam..n must finish the dose for at least 6 month n x boleh pregnnt dalam tempoh mase tu...soooo..means that antibiotic tu sangat kuat n sy akan rase sakit kepala after consume pil tu...so dengan gamblenya sy stop after 1 month ..huuuuhhuh... bermula la sesi try sabun yang dibuat dengan menggunakan natural sources...untill sy jadi seller untuk produk NAWAL HERBAL BEAUTY...saya terus try pakai collagen soap ni sbb ianya kaya dengan collagen rumpai laut gread AAA,Vit-C,Vit-A,Vit-E,Glutathione, Aloe vera..jadi..saya attach gambar sebelum dan selepas penggunaan collagen soap ni..

Anak Berselera Makan Selepas Seminggu Lebih Pengambilan MEALSHAKE


Dah berbagai-bagai produk vitamin menambah selera makan untuk anak telah anda cuba?
tapi tetap tiada hasil seperti yang diinginkan?
Bertukarlah kepada MEALSHAKE keluaran SHAKLEE yang terhebat..hanya dalam masa seminggu lebih, pengguna telah nampak hasil yang amat menggembirakan..KAMI sudah…ANDA bila lagi??

>> 1 canister mengandungi 544gm MEALSHAKE berperisa ‘french vanilla ‘ yang lazat seperti rase ice- cream, minum sekali…pasti nak lagi!!<<

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Siapa yang sesuai mengambil Mealshake Shaklee ini?
• Bayi bermula 1 tahun ke atas – sebagai multivitamin utk membantu pembesaran yang sihat dan kuat.
• Kanak-kanak yang selalu sembelit
• Kanak-Kanak yang kurang selera makan
• Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
• Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
• Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
• Warga tua dan seisi keluarga
Kelebihan Meal Shakes Shaklee
• membantu perkembangan minda dan IQ anak
• menambah selera makan anak-anak
• membantu masalah sembelit
• mengatasi masalah selalu selsema dan asma
• menambah berat badan bagi mereka yang terlampau kurus
>>> Anda berminat untuk memberikan makanan tambahan yang terbaik untuk anak anda??? jangan tunggu lagi...bertindahlah segera SMS 019-5718968 (emah toha)

KENCING KOTOR SEWAKTU HAMIL

Apa itu dan mengapa wanita hamil menghidapi kencing kotor ?? Urinary Tract Infection (UTI) a.k.a Jangkitan Kuman Di saluran Kencing J...